Skip to content

Roliga hundspel på nätet

10 månader ago

340 words

Om du också tycker om djur och särskilt hundar har du en hel del att välja på när det kommer till hundspel på nätet. Jag har tyvärr inte hittat ett spel med en mops som huvudkaraktär men väl andra söta, gulliga eller spännande hundspel. Dog Simulator 3D är ett ganska realistiskt gratisspel som finns hos bland andra megaspel.se.

För yngre barn

Barn brukar tycka om djur och särskilt gulliga hundvalpar. Ett tips är Best friend pets där du får umgås med både en söt katt och en gullig hund. Som spelare ska du göra i ordning djuren för dagen vilket innefattar rengöring, massage, kloklippning och faktiskt även påklädning. När de har gjort sig klara kan de äntligen träffas.

Ytterligare ett spel med hundtema för de yngsta är Baby Barbie: Pets beauty pageant. Det har vissa likheter med Best friend pets genom att du även här ska göra i ordning hundar eller katter genom att kamma, tvätta, borsta och föna. Varje hund tillhör en viss Barbiedocka och ska passa in med hennes stil och kläder.

Ta en paus med Mega Fortune

Att är livet är inte hundar och ibland vill även en inbiten hundfantast som jag spela något annat än hundspel. Den senaste tiden har jag upptäckt spelautomaten Mega Fortune från svenska Netent. Du kan spela automaten i en gratis demoversion men för chans att bli mångmiljonär på Mega Fortune måste du göra en insats med riktiga pengar.

Mega Fortune spelas på tre rader och fem hjul. Symbolerna förmedlar lyx och glamour genom smycken, bilar och sedelbuntar. Skulle du ha turen att vinna jackpotten som tack vare att den är progressiv, kommer du att bli mångmiljonär. Tänk vad du kan skämma bort din hund då. Tänk bara på att inte spela mer än du har råd med.